1_0d6bde0f-2006-4e90-96e0-e1ceb1bfd2351_0d6bde0f-2006-4e90-96e0-e1ceb1bfd235

Luxury Chamois ülepkrém 100ml

Listaár: 6 .490 Ft

Cikkszám: 346 Kategória:
Készlet: Készleten

Volt már, hogy egy hosszabb bringázás alatt vagy után égő, fájó érzésű volt a feneked? Esetleg kipattogott? Ez azért van mert a sós izzadság és a szivacs betét dörzsölő kölcsönhatása a fenekünket extrém módon irritálja.

Erre megoldás a Muc-Off Chamois krém, ami egyben hidratála és védi a fenekünket a tekerés alatt. Anti-bakteriális és provitamin hatása kellemes hidratált érzést biztosít. Ne izgulj nem a fenekedet kell bekenni hanem a kerékpáros nadrág betétjét. Próbáld ki és teljesen más érzés lesz a tekerés!

Ezután a termék vásárlása után termékenként 65 hűségpontot írunk jóvá ! (csak ha regisztrált felhasználó vagy)
Számított pontérték alapja (kerekítve): 65 Ft!
Sokat edzel, vagy csak hobby sportoló vagy? Biztos okozott már problémát, hogy a nyereg, a kerékpáros betét, és az izzadság kölcsönhatása irritálja a fenekünket és kellemetlen égő fájó érzést okozott. 2015-ben elhatároztuk, hogy felhasználva a 25 éves tapasztalatunkkat és profi csapataink és sportolóinkkal közösen létrehozzuk a piac legjobb hidratáló kerékpáros krémjét, ami megoldja a kellemetlen irritációt. Az eredmény egy speciálisan kialakított krém, amely bőr teljes mélységében, minden körülmények között, hosszú távon hidratálja és védi a fenekünk. Hisszük, hogy a lejobb krémet hoztuk létre! Kizárólag természetes összetevőket használtunk, parabén és toxin mentes! Provitamin tartalma elősegíti a tartós hidratált érzést a bőrön. Úgy terveztük, hogy védőréteget képezzen és megakadályozza a bőr sérülését az érzékeny területeken. Anti-bakteriális hatású! Elsődlegesen kerékpárosok számára alakítottuk ki de bármilyen sportban megálja a helyét ahol dörzsölő kölcsönhatás éri a bőrünket. Tartalmaz: Shea vajat, aloe vera kivonatot, ásványi olajokat, gyógynövény kivonatokat.