Muc-Off eBike All-WeatherMuc-Off eBike All-Weather

Muc-Off eBike All weather Láncspray 250ml

Listaár: 5 .890 Ft

Kategória:
Készlet: Készleten

A Muc-Off eBike All-Weather Láncspray egy nagy teljesítményű szintetikus lánckenő, amelyet kifejezetten az eBike láncokra kifejtett nagy nyomatékú terhelésekhez terveztek.

A Muc-Off eBike All-Weather Láncspray egyedülálló vízlepergető, nem kilengő formulánk mélyen behatol a láncszembe, hogy tartós védőbevonatot hozzon létre, amely megvédi a korróziót és a fém-fém kopást.

Ezután a termék vásárlása után termékenként 59 hűségpontot írunk jóvá ! (csak ha regisztrált felhasználó vagy)
Számított pontérték alapja (kerekítve): 59 Ft!
A Muc-Off eBike All-Weather Láncspray egy nagy teljesítményű szintetikus lánckenő, amelyet kifejezetten az eBike láncokra kifejtett nagy nyomatékú terhelésekhez terveztek. A Muc-Off eBike All-Weather Láncspray egyedülálló vízlepergető, nem kilengő formulánk mélyen behatol a láncszembe, hogy tartós védőbevonatot hozzon létre, amely megvédi a korróziót és a fém-fém kopást. Az extrém nyomású adalékok egyedülálló keveréke biztosítja, hogy a kenőanyag még a legerősebb e-bike hajtásláncokkal is ellenálljon. Formulánk kenést biztosít a hosszú távú, terepen vagy országúton történő kerékpározáshoz minden körülmények között, nagy nyomatékú terhelés mellett. A páratlan kenési intervallumok maximális védelmet nyújtanak hosszú távolságokon.

FIGYELMEZTETÉSEK

Gyermekek elől elzárva tartandó! Viseljen védőkesztyűt!

HASZNÁLAT

  • Teljesen zsírtalanítsa és szárítsa meg a láncot.
  • Erőteljesen rázza fel a flakont, és kenje be a kenőanyagot, biztosítva a lánc minden részének kezelését.
  • Alkalmazza újra a maximális kenés és védelem érdekében.
  • Kerülje a fékekkel való érintkezést.
  • Száraz hűvös helyen tárolandó.