ebike wet ceramic láncolajebike wet ceramic láncolaj

Muc-Off eBike Wet Ceramic Láncolaj 50ml

Listaár: 3 .590 Ft

Kategória:
Készlet: Készleten

Az eBike Wet Ceramic Láncolaj egy prémium formula, amely kerámia hozzáadásával páratlan kenés hoz létre. KIEMELT Hosszú távú teljesítmény nedves és esős körülmények között. A kerámia keverékek rendkívül alacsony súrlódást és selymesen sima sebességváltást biztosítanak. Úgy tervezték, hogy megbirkózzon az elektromos kerékpár hajtásláncára kifejtett nagyobb nyomatékterheléssel is!

Ezután a termék vásárlása után termékenként 36 hűségpontot írunk jóvá ! (csak ha regisztrált felhasználó vagy)
Számított pontérték alapja (kerekítve): 36 Ft!

Az eBike Wet Ceramic Láncolaj egy prémium formula, amely kerámia hozzáadásával páratlan kenés hoz létre.

  • KIEMELT Hosszú távú teljesítmény nedves és esős körülmények között.
  • A kerámia keverékek rendkívül alacsony súrlódást és selymesen sima sebességváltást biztosítanak.
  • Úgy tervezték, hogy megbirkózzon az elektromos kerékpár hajtásláncára kifejtett nagyobb nyomatékterheléssel is!

Szabadalmaztatott kerámia hozzáadásával készült készítmény, amely beépített bór-nitrid vegyületeket tartalmaz az alacsony súrlódás érdekében nedves és esős körülmények között. Egyedülálló eBike-specifikus kenőanyag, hogy kezelje az eBike hajtáslánc nagyobb nyomatékú terheléseit.

Mit tesz az e-bike nagy nyomatékú terhelése a láncolással, és hogyan küzd ez ellen a kenőanyag?

Az e-bike nagy nyomatékú terhelése sokkal gyorsabban koptatja le a láncot, mint egy normál kerékpáron a motor megnövekedett és azonnali teljesítménylökése miatt. Ez nagyobb terhelést jelent a láncon és a láncgyűrűkön keresztül, ami nagyobb súrlódáshoz vezet több fémről fémre való érintkezés esetén, ami elhasználódik, ha nem a megfelelő kenőanyagot használják. Az e-bike kenőanyagainkat ennek leküzdésére fejlesztették ki egyedülálló szintetikus olajkeverékükkel, magas szintű, egyedi adalékanyagokkal és bór-nitriddel, ami azt jelenti, hogy tovább bírják és csökkentik a hajtásláncon átívelő súrlódást, még megnövekedett terhelés mellett is.

Mi az a Boron Nitirid, mit csinál?

A bór-nitrid egy fejlett részecske, amely jelen van az ebike dry ceramic láncolajban. Megnövelt tartósságot és kopásállóságot, valamint kiváló kenési tulajdonságokat kínál. Stabil tribofilmet képez, ami fontos az ebike-specifikus kenőanyaghoz szükséges jobb tribológiai teljesítmény eléréséhez.

FIGYELMEZTETÉSEK

Gyermekek elől elzárva tartandó! Viseljen védőkesztyűt!

HASZNÁLAT

  1. Teljesen zsírtalanítsa és szárítsa meg a láncot
  2. Rázza fel az üveget erőteljesen
  3. Vigyen fel mérsékelt mennyiségű eBike Wet Lube-t a belső láncszemre, miközben fordított mozdulattal forgassa a pedálokat
  4. Ideális esetben 3-4 órával az utazás előtt alkalmazza
  5. Mikroszálas kendővel törölje le a felesleges kenőanyagot