Muc-Off Glue RemoverMuc-Off Glue Remover

Muc-Off Glue Remover – ragasztó eltávolító 200ml

Listaár: 4 .490 Ft

Kategóriák: ,
Készlet: Készleten

A Muc-Off Glue Remover ragasztó- és tömítőanyag-eltávolító tökéletes társ a keréktárcsák tömlő nélküli rendszerhez való előkészítéséhez.

Ezután a termék vásárlása után termékenként 45 hűségpontot írunk jóvá ! (csak ha regisztrált felhasználó vagy)
Számított pontérték alapja (kerekítve): 45 Ft!
A Muc-Off Glue Remover ragasztó- és tömítőanyag-eltávolító tökéletes társ a keréktárcsák tömlő nélküli rnedszerhez való előkészítéséhez. ELTÁVOLÍTJA A TÖMÍTŐANYAG MARADÉKOT: A nem agresszív formula tökéletes a makacs peremragasztó és tömítőanyag-maradványok eltávolítására a Muc-Off Rim Tape felhordása előtt. ELTÁVOLÍTJA A MATRICA RAGASZTÓT: Arra is tökéletes, hogy eltávolítsa a matrica ragasztóját a kerékpárról – akár közvetlenül a dobozból építi fel kerékpárját, akár csak felcseréli a matricákat! KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ: A ragasztó- és tömítőanyag-eltávolító praktikus spray-aeroszolban kapható, amely rendkívül egyszerűvé teszi, hogy munka közben közvetlenül a felnikre adagolja.

FIGYELMEZTETÉSEK

VESZÉLY: Rendkívül gyúlékony aeroszol. Nyomás alatti tartály. Melegítéskor szétrepedhet. Álmosságot vagy szédülést okozhat. Ismételt expozíció a bőr kiszáradását vagy megrepedezését okozhatja. Tartsa távol gyermekektől

HASZNÁLAT